tag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post4517320722139622354..comments2023-08-01T18:27:15.869+03:00Comments on Mi ir Do virtuvė: Pudingo pyragasonihttp://www.blogger.com/profile/01112925447910015544noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post-82691007241943594822021-04-14T13:32:30.139+03:002021-04-14T13:32:30.139+03:00PudingasPudingasMildanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post-56823095858349153322021-04-14T12:59:43.940+03:002021-04-14T12:59:43.940+03:00O kas ten ant viršaus rudas? Užtepėt riešutų svies...O kas ten ant viršaus rudas? Užtepėt riešutų sviestą? Nes recepte neminitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post-24151109573171779442019-11-19T09:17:55.122+02:002019-11-19T09:17:55.122+02:00Sveiki, sakykit iki kokio tirštumo reikėtų virti p...Sveiki, sakykit iki kokio tirštumo reikėtų virti pudingą? Viriau standartiškai kaip pudingo konsistencija, nes bijojau, kad nesviltų, bet ant pyrago gavosi per skystas. Kepimo indas lyg ir ne mažesnis negu Jūsų. Skoniui nepakenkė, bet išvaizda ne svečiams ir pjaustyti nepatogu, išteka. Tikrai kartosiu, nes skonis superinis, tik norisi dar tobulesnio vaizdo:)Jurgitahttps://www.blogger.com/profile/17789843549778083147noreply@blogger.com