tag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post8908764880286500468..comments2023-08-01T18:27:15.869+03:00Comments on Mi ir Do virtuvė: Svečio receptas: Apelsinų džemasonihttp://www.blogger.com/profile/01112925447910015544noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post-79617733833644708062015-04-08T10:32:23.420+03:002015-04-08T10:32:23.420+03:00Ant uogienių cukraus parašyta, kad virti tik 10-15...Ant uogienių cukraus parašyta, kad virti tik 10-15 min., tai gal jį sudėti tik trečio virimo metu? Ir jame (bent jau „Dansukker“) yra konservanto kalio sorbato, tai nebūtina laikyti šaldytuve :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5668172169063642661.post-87350026532950051302015-04-03T23:32:39.935+03:002015-04-03T23:32:39.935+03:00Ir, žinoma, pamiršau parašyti, kad iš tokio kiekio...Ir, žinoma, pamiršau parašyti, kad iš tokio kiekio, koks čia nurodytas, gaunasi maždaug 2 litrai džemo! :DDraugė Paulinanoreply@blogger.com