Apie mūsų Sviestą sviestuotą


Užteko kartą pasigaminti naminio riešutų sviesto, kad jis taptų neatsiejama mūsų raciono dalimi. Niekaip negalėjom susitaikyt su mintim, kad taip mažai žmonių yra jo ragavę ir apskritai apie jį ką nors žino, todėl po truputį pradėjom juo vaišinti draugus ir pažįstamus. Draugai ir pažįstami liko sužavėti ne mažiau nei mes, todėl sugrįždavo, prašydami sumalti dar. Po truputį mūsų malto sviesto mėgėjų gretos plėtėsi, taigi įsidrąsinome įkurti savo puslapį Facebook'e. Nuo 2013 m. spalio 17 d. malame sviestą visiems norintiems, o nuo 2014 m. liepos pirmosios Mi ir Do riešutų sviestą pervadinome į Sviestą sviestuotą.

Sulaukę nemažo susidomėjimo ir įgiję žemės riešutų sviesto mėgėjų pasitikėjimą, pradėjome po truputį eksperimentuoti su skoniais ir kitų rūšių riešutais: šiuo metu jau galime pasiūlyti ne tik klasikinį žemės riešutų sviestą, bet ir žemės riešutų sviestą su kokosais arba su razinomis ir Ceilono cinamonu, taip pat migdolų, anakardžių, sezamų, saulėgrąžų, karijų ir datulių sviestus.

Vienas pirmųjų mūsų sviestų

Mūsų malami sviestai nuo parduotuvėse parduodamų skiriasi tuo, jog į juos nededame jokių papildomų saldiklių ar riebalų - vadinasi, mūsų sviestas susideda iš skrudintų riešutų, daaaug meilės, žiupsnio druskos ir tokių natūralių priedų kaip kokoso drožlės arba razinos. Be to, Lietuvos parduotuvės nesiūlo tokio plataus sviestų rūšių pasirinkimo, kokį siūlome mes! Visą asortimentą ir aprašymus galite rasti čia: www.sviestuotas.lt

Visus jūsų klausimus mielai atsakysime savo Facebook puslapyje arba el. paštu: noriusviesto [ETA] gmail.com