2017-10-03

Saldūs pusryčiai: skrebučiai su riešutų sviestu ir melasa

Ruduo nėra pats nuotaikingiausias metų laikas, ypač, kai dangus nuo ryto juodas, o diena taip ir nenušvinta. Bet mes esam tokios nuomonės, kad oras neturi diktuoti nuotaikos – ją reikia susikurti pačiam, o kad geros dienos pradžia yra skanūs pusryčiai, tai jau seniai įsitikinome. Rudens liūdesiui nugalėti puikiai tinka traškūs skrebučiai – sočiai aptepti riešutų sviestu ir pasaldinti! O mes atradom tokį skanų saldiklį, kuris be to, kad saldus, dar yra pilnas geležies, kalcio ir kitų gerų dalykų. Šis stebuklas yra melasa! Vis norėjome jos paragauti, bet, kaip ir daug kitų dalykų, pamiršdavome, tad ačiū Biotekai, kad priminė ir suteikė galimybę ją išbandyti. 😊


Reikės:

Ką daryti?
Gal apsieisim šį kartą be recepto 😀 Tik išduosim paslaptį, kur ko rasti.
Cukranendrių melasa „Rapunzel“ iš Biotekos
Riešutų sviestas – mūsų „Sviestas sviestuotas“

Skanaus ir nepasiduokite rudeniui!


No comments :

Post a comment